Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding


Bij AnnoNu begrijpen we heel goed dat de aankoop van een huis heel spannend kan zijn. Het is immers de grootste aankoop van je leven.
Heb je eindelijk je droomwoning gevonden? Dan komt er nog van alles bij kijken, vooral de onderhandeling wil je goed aanpakken.

Wij helpen je graag met je zoektocht naar en het verkrijgen van je droomwoning. Natuurlijk voor de best mogelijke prijs. Iedere situatie vraagt echter om een persoonlijk woonplan, daarom gaan wij graag met jou in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw beste woonoplossing.
 
 

Een zorgeloze aankoopbegeleiding van droom tot realiteit geregeld:

 
 

Woning bezichtigen


Heb je een leuke koopwoning op het oog? Bel ons dan en we plannen samen een bezichtiging.
 
 

Advies


Aansluitend krijg je uitgebreid advies over de prijsstelling, juridische aspecten, omgevingsfactoren, bouwkundige gegevens en andere feiten.
 
 

Strategie


Samen bespreken we op basis van het advies de onderhandelingsstrategie. Wij voeren vervolgens namens jou de onderhandelingen.
 
 

Kopen


Komt de koop tot stand? Dan controleert onze aankoopmakelaar de voorlopige koopovereenkomst zorgvuldig. En nemen we de overeenkomst uitgebreid met je door. Pas daarna gaan we over tot ondertekening.
 
 

Inspectie


Voordat de officiële eigendomsoverdracht plaatsvindt, inspecteren we eerst samen met jou de woning. Zo weten we tenminste zeker dat de woning correct wordt overgedragen.
 
 

Officieel maken

Zodra de hypotheek geregeld is, ondertekenen we de officiële eigendomspapieren bij de notaris en ontvang je de sleutels van je droomhuis.
 
 

Zit je na de eigendomsoverdracht toch nog met een vraag?

Uiteraard staan we je ook ná de aankoop bij met raad en daad!